mercabarna enfoca

BASES LEGALS CONCURS FOTOGRÀFIC PER A INSTAGRAMERS

BASES LEGALS CONCURS FOTOGRÀFIC PER INSTAGRAMERS

Amb el concurs fotogràfic per Instagramers volem mostrar a través de les noves tecnologies de la fotografia a les xarxes socials els valors de Mercabarna, un mercat proper, dinàmic, vital, actiu i humà.

La intenció és obtenir una visió fresca, immediata, propera i intuïtiva de l’activitat diària d’un mercat que no para durant les 24h.

Els fotògrafs participants seleccionats, tindran l’oportunitat de passar unes hores en un dels mercats amb major activitat del panorama nacional.

Una oportunitat única perquè els participants visquin l’experiència i la reflecteixin a través dels seus telèfons mòbils.

#ExperienciaMercabarna

 

CRITERIS DE VALORACIÓ

Es valorarà positivament la capacitat de reflectir la #ExperienciaMercabarna

Reflectir l’activitat diària, les persones, la vitalitat, l’amplíssima varietat de productes frescos i la logística especialitzada d’un dels mercats majoristes d’aliments més importants d’Europa. Reflectir, en definitiva, el pols d’aquest gran mercat que no dorm per alimentar a tota una ciutat.

 

JURAT

El jurat estarà compost per;

• Josep Tejedo, Director General de Mercabarna.

• Irina Gonzalez: Responsable del grup d’Instagram IgersBCN.

• EfedePhoto: Col·lectiu de fotògrafs interessats per la fotografia documental que neix amb la intenció de dur a terme projectes tant individuals com a col·lectius, sent plataforma per impulsar projectes i, al mateix temps, buscar sinergies amb altres grups per desenvolupar idees dins del panorama fotogràfic.

 

PREMI

El concurs d’Instagram Mercabarna està dotat amb dos premis de 1000€ cadascun, a les dues millors sèries fotogràfiques.

Les dues sèries guanyadores passaran a formar part de l’arxiu fotogràfic de Mercabarna, amb capacitat d’ús comercial i publicitari.

 

REQUISITS DE PARTICIPACIÓ

1. Has de ser major d’edat.

2. Has de seguir el nostre compte d’Instragram.

3. Has de tenir un compte obert a Instagram.

4. El nombre màxim total de participants seleccionats serà de 100 (25 per convocatòria, es realitzaran 4 convocatòries en total). L’ordre de participació de les diferents convocatòries s’efectuarà per ordre d’inscripció.

5. Les convocatòries tindran dates i horaris concrets.

6. Una vegada inscrit rebràs un mail confirmant-te la correcta recepció de les teves dades per formar part del procés de selecció dels 100 participants triats. Si resultes seleccionat rebràs un mail indicant la data a la qual has d’assistir.

7. Els autors declaren que són els autors intel·lectuals de les fotografies que pengen en el seu compte d’Instagram i es responsabilitzen de reclamacions per part de tercers.

 

INSCRIPCIÓ I CALENDARI DE PARTICIPACIÓ

Cada participant seleccionat haurà de presentar una sèrie de 4 fotografies, amb un màxim de 5 sèries per participant. (Cada sèrie ha de tenir 4 fotografies obligatòriament).

El calendari d’inscripció i participació serà el següent:

26 Abril 2016 – Obertura d’inscripcions de la primera i segona trobada via formulari a la web http://mercabarnaenfoca.cat/formulari-concurs-instagramers

8 Maig 2016 – Fi del termini per rebre inscripcions. Per a la selecció dels participants es valorarà el termini de recepció i el contingut fotogràfic del compte d’Instagram.

12 Maig 2016 – 1era i 2a trobada a Mercabarna per fer fotos.

12 a 22 Maig 2016 – Període per penjar a Instagram els treballs realitzats a la 1era i 2a trobada.

15 Juny 2016 – 3era i 4a trobada a Mercabarna per fer fotos.

16 a 26 Juny 2016 – Període per penjar a Instagram els treballs realitzats a el 3era i 4a trobada.

1 a 10 Juliol 2016 – Comunicació dels finalistes en xarxes socials.

15 Juliol 2016 – Comunicació als guanyadors i acte de lliurament de premis. La presència del guanyador del premi Mercabarna Enfoca, o d’un representant autoritzat, serà indispensable.

 

PRESENTACIÓ DE LES IMATGES

La presentació de les sèries serà mitjançant el propi compte de Instagram dels participants.

Els participants hauran de pujar la/es foto/s a Instagram i etiquetar les sèries de la forma següent:

#serie1títol de la sèrie1

#serie1títol de la sèrie2

#serie1títol de la sèrie3

#serie1títol de la sèrie4

El nombre màxim de sèries a presentar serà de 5, amb 4 imatges per sèrie.

Els hashtags que han d’acompanyar totes les imatges seran els següents:

#MercabarnaEnfoca

#ExperienciaMercabarna

#MercabarnaAlimenta

#ViveMercabarna

#ViuMercabarna

#DescobreixMercabarna

#EncuentroIgersMercabarna

 

NOTA LEGAL

La participació en el premi Instagram Mercabarna Enfoca pressuposa l’acceptació de les bases que ho regeixen i que queden exposades públicament en la present convocatòria. Per a possibles dubtes o aclariments sobre les mateixes, contacti amb l’organització a través del correu electrònic info@mercabarnaenfoca.com

El fotògraf garanteix que és titular dels drets del material que presenta a la convocatòria i es fa completament responsable de les reclamacions que a qualsevol moment poguessin realitzar-se sobre l’autoria i originalitat dels treballs i sobre la titularitat dels drets sobre els mateixos. També es fa responsable dels permisos de drets d’imatge de les persones retratades.

Mercabarna Enfoca es reserva el dret de rebutjar aquelles sol·licituds que no compleixin els requisits i condicions especificats en la present convocatòria.

El fotògraf es compromet a no fer un ús comercial ni aliè al fi del concurs, a dalt detallat, de les imatges realitzades sota l’acreditació per al concurs Mercabarna Enfoca.

En participar en el concurs acceptes que Mercabarna Enfoca comparteixi les teves fotografies a les xarxes socials del concurs.

©2018 Mercabarnaenfoca

Aquest site pertany a Mercabarna.

Avís legal | Contacte | Política de cookies

Log in with your credentials

Forgot your details?